fóssim acollonidets; prou ens escau! els catalans som una merda; per això no tenim dret a cap dret; amb el merda que som, sense tindre’n cap, encara en tenim massa; no som castellans; ui, ells tenen tots els drets, home, és clar, i llur idioma, ei, fins es parla a parts de sudamèrica i tot; els francesos, ui, ells són la pera; llur idioma, ei, excels; el nostre, el català, una merdeta, i qui el parla? ningú, ni a València, tu! l’agraïts que els hauríem d’estar, no fotem!

20111121

Collonut, vós! L'horitzó es desemboirina fort.




Ara que els feixistes descarats (i no els feixistes vergonyants del psoecs) són al poder a la repulsiva Asspain, és més fàcil per a la nostra majoria independentista de treure el pit.

Som-hi i Independència d'una putarra vegada.

Desempalleguem-nos de tanta de mediocritat fastigosa i assassina. Els terroristes de l'estat castelladres ara piularan a cara descoberta i tothom veurà doncs com són de criminals. El feixisme anticatalà que practicaven els del psoecs era potser pitjor perquè ho feien disfressats de persones. Però aqueixos desgraciats del putrefacte pp són tan imbecils que no se saben ni amagar.

Tothom veurà com actua el franquisme terrorista. Tornarem als temps antics on ens ho prohibien tot, i als infants (com em va passar a mi a començaments dels anys cinquanta del segle proppassat) els cremaven la llengua si se'ls "escapava" cap mot en català, o ja els trencaven l'espinada a bastonades.

Amb la nostra lluita aferrissada i amb llur resposta de terrorista boig, tot el món podrà veure com són de debò els maleïts merdosos castelladres, i el món serà doncs del nostre costat quan, d'Alacant a Perpinyà, de Fraga a Maó, ens declararem definitivament independents.

Cal sentir-se content d'allò pus.



pou

quants de nassos barrigant-hi ni que no fos no gaire :

Etiquetes

Amb la tecnologia de Blogger.