fóssim acollonidets; prou ens escau! els catalans som una merda; per això no tenim dret a cap dret; amb el merda que som, sense tindre’n cap, encara en tenim massa; no som castellans; ui, ells tenen tots els drets, home, és clar, i llur idioma, ei, fins es parla a parts de sudamèrica i tot; els francesos, ui, ells són la pera; llur idioma, ei, excels; el nostre, el català, una merdeta, i qui el parla? ningú, ni a València, tu! l’agraïts que els hauríem d’estar, no fotem!

20110322

El drap brut dels castelladres només serveix per a cagar-s’hi sobre



El drap brut dels castelladres només serveix per a cagar-s’hi sobre






Es veu que l’estat terrorista castelladre vol castigar amb milions d’anys de tortura i de presó un xicot qui feia acte de cagar-se en aquell torcaculs fastigós que és la bandera dels castelladres.

Collons, què altre fer-hi? Una bandera tan repugnant, d’una tribu tan estúpidament repel·lent que es fot per barret un cagalló pudent enming del nom! Diuen "espana" i damunt la n hi foten un cagalló ondulant i fumós! Per què collons es poden pensar que pugui servir després aquell drap brut? Per què altre que per a torcar merda? Un drap brut i fastigós com aquest!

Es veu que algú molt mític, el castelladre pare de la tribu terrorista dels castelladres, s’havia inventada aquesta abjecta bandera, la pitjor del món. Com se l’empescava? Doncs fàcil, tu! Torcant-s’hi el cul amb una mortalla pudent robada a algun mort. El castelladre mític, pare dels merdanyols, va agafar aquella mortalla infame i se la va passar pel forat del cul. Un forat del cul amb hemorroides sagnants. Per això la part del mig és groga de merda, i les bandes dels costats són de vermell d’hemorroide.

I després s’exclamen que hom l’empri per a torcar-se el cul, per a cagar-s’hi damunt! Cal ésser desgraciats, aquests nazis castelladres!

Car la bandera dels feixistes..., dels nazis castelladres, per què altre serviria?

Drap brut dels castelladres, mai penedits pels genocidis. Tant la bandera italiana com l’alemanya han estades canviades d’ençà del molt greu pecat de nazisme. Però no pas la merdanyola!

Els castelladres continuen anant pel món fent ballar la pudent, fastigosa i repel·lent bandera feixista. No hi han tocat re. És exactament la mateixa. Si això no demostra que continuen essent uns maleïts nazis terroristes!


Guaiteu-vos la imatge. Ve d’una revista nazi de l’any trenta-nou. La coberta, mostrant els tres feixismes triomfants, els tres nazismes avariciosos i vanitosos. I aviat condemnats amb horror per tot el món. I els italians i els alemanys corrent a penedir-se de llur nazisme, avergonyits, canviant l’infame drapot llord que els representava.

Però els merdanyols castelladres, no! Ells sempre pútrids, sempre feixistes, sempre nazis! Mai penedits dels genocidis! Servant el mateix drap brut de merda i de sang d’hemorroides.

Quin fàstic! Quines ganes que es morin tots d’una puta vegada, i deixin aquest món que empastifen amb llur presència insuportable.

Moriu-vos, nazis, moriu-vos d’una puta vegada! I colgueu al cul d’algun volcà o al pou de qualque femer molt radioactiu aquesta merda de bandera que només serveix perquè ens hi caguem damunt. Quina merdegada gegantina de poble terrorista! Moriu-vos tots, collons! Cal netejar el món.



pou

quants de nassos barrigant-hi ni que no fos no gaire :

Etiquetes

Amb la tecnologia de Blogger.