fóssim acollonidets; prou ens escau! els catalans som una merda; per això no tenim dret a cap dret; amb el merda que som, sense tindre’n cap, encara en tenim massa; no som castellans; ui, ells tenen tots els drets, home, és clar, i llur idioma, ei, fins es parla a parts de sudamèrica i tot; els francesos, ui, ells són la pera; llur idioma, ei, excels; el nostre, el català, una merdeta, i qui el parla? ningú, ni a València, tu! l’agraïts que els hauríem d’estar, no fotem!

20111212

Mori "epana", la lladra, la terrorista, la feixista, l'anihiladora



Mori "epana", la lladra, la terrorista, la feixista, l'anihiladora










Si el terrorista govern castelladre que es fa dir "epana" només ens robés, rai!



Car, collons, terroristes com són, i feixistes, és a dir, castelladres i "epanoles"... espoliar-nos és el mínim que ens fan. Ens assassinen, ens migparteixen, ens anorreen...



només cal veure què foten arreu on són... ens esborren de tot mapa, com si no existim!



Només la mort definitiva de la merda putrefacta que els castelladres en diuen "epana" ens permetrà de sobreviure.



Els catalans de pertot al món, i sobretot els qui encara romanen empresonats als Països Catalans, de Perpinyà a Alacant, de Fraga a Maó, hauríem de fer tot el que podem (cascú d'acord amb les seues possibilitats) per tal de fer morir d'una puta vegada aquella merda corrupta i terrorista que els castelladres malxerrats en diuen "epana".



Som-hi, doncs, cada jorn i cada nit, d'amagat i apitrant de ferm, amb grans accions, o amb petites putades. Mai no parlant el castelladre, mai no comprant re castelladre, mai no afavorint cap castelladre; els castelladres són els nostres mortals enemics. Cal sempre saber on tenim l'enemic i defensar-nos-en i atacar-lo quan calgui.



Car o desapareixen ells, o desapareixem nosaltres.
O els anorreem, o ens anorreen.



Som-hi, som-hi. Això rai.



Si som valents, emprenem accions valentes contra els feixistes terroristes "epanoles";


si som covards, féssim petits emprenyaments contra els castelladres racistes repugnants;


si som si fa no fa, fotéssim mig i mig, com calgui, sempre enderiats en la destrucció de l'enemic castelladre "epanole" racista feixista franquista terrorista.

Cal que "epana" mori, i com més prest millor. Car si "epana" no mor, tothom ho veu: som nosaltres qui morim.

pou

quants de nassos barrigant-hi ni que no fos no gaire :

Etiquetes

Amb la tecnologia de Blogger.