fóssim acollonidets; prou ens escau! els catalans som una merda; per això no tenim dret a cap dret; amb el merda que som, sense tindre’n cap, encara en tenim massa; no som castellans; ui, ells tenen tots els drets, home, és clar, i llur idioma, ei, fins es parla a parts de sudamèrica i tot; els francesos, ui, ells són la pera; llur idioma, ei, excels; el nostre, el català, una merdeta, i qui el parla? ningú, ni a València, tu! l’agraïts que els hauríem d’estar, no fotem!

20090618

aquest gramàtic de merda joan solà és un dissortat



....

acabo de llegir que aquell pobre home de Joan Solà, qui tant de mal ha fet al català (l'idioma), tractant-lo sempre de segona llengua que ja fa prou fent la viu-viu, i per això hom el premia i li ofereix honors de burgès merdeta, perquè a tothom li agrada que hom li digui que ja fa prou, quan ningú qui es pensa que ja fa prou mai no fa prou....és evident!....es veu que acaba de dir que el xoriçu qui mana a la Generalitat barcelonina ja fa prou parlant la merda de català que parla!


Cal ésser desgraciat!


No! El xoriçu aquell, venut als castelladres del merdís, parla un català de merda, i com parla un català de merda, pensa en un català de merda, i tot el que fa és merda per als catalans.


Un president de la Generalitat barcelonina (com un president de la Generalitat valenciana, etc.) ha de parlar un català exemplar, perfecte, ric, ben enunciat i clàssic. Amb això (parlant com cal!) se li veuria que és una persona intel·ligent, si més no. El fet mateix que parli el català com una merda ja el denuncia: se li veu amb això que, per comptes d'un cervell intel·ligent, hi duu embolicat pel crani massa dur un cagalló (un cagalló d'aquells que decoren les "ens" del nom d'epana - epana: asspain, en anglès -).


A cap nació del món - a cap! - hom permetria que un president no sabés parlar com cal l'idioma propi. Ningú acceptaria tal traïdor. I un personatge d'un cert vicari prestigi, com ara aquest Solà dels ous, qui vantés un traïdor així....fóra ell mateix traïdor.


Cal denunciar aqueixes falòrnies. N'estic tip, de gentota d'aqueixa.

Un inútil és un inútil, i s'ha acabat. Tothom coneix milions d'immigrats qui parlen un idioma perfecte. Un incapaç com el xoriçu no hauria de poder ésser president. De cap manera!

1 comentari:

Hèrcules d'Alacant ha dit...

Teniu raó, Kirk! Aquest Solà sovint ho troba tot "prou bé", i això és suïcida! Així els barcelonins ja parlen "prou bé" tot i que una gran proporció diuen tota mena de vulgars castelladrades, i els "valencians" també parlen "prou bé" tot i que n'hi ha tants (cada vegada més) que no saben ni pronunciar la (segons el meu parer), la "millor" lletra catalana: vull dir, la "zeta", la qual pronuncien com si fos una doble "es", cosa que fa un efecte repugnant.

El pitjor, és clar, és que digui (el carallot de Solà) que aquell pobre titella de Montilla ja parle "prou bé" quan en realitat ho fa horriblement, ei, i qui parla horriblement prou cal que ho sàpigue si mai es vol esmenar.

A part, no trobeu? No trobeu que sembla racisme pelat això de pensar que perquè el Montilla és un xarneguet, per a un xarneguet ja "fa prou", pobrissonet, parlant com parla? Qui pensa que un immigrant ja "fa prou" parlant tan malament, ha de ser per força un maleït racista. Qui pensa que un xarneguet no pot arribar a ser "prou" català com un català "de debò" és racista sense remei. I aquest Solà, com tots els qui raspallen els burgesos més ignorants, en fa força tuf.


Us encoratge a continuar en la vostra línia. Fins ara.

pou

quants de nassos barrigant-hi ni que no fos no gaire :

Etiquetes

Amb la tecnologia de Blogger.