fóssim acollonidets; prou ens escau! els catalans som una merda; per això no tenim dret a cap dret; amb el merda que som, sense tindre’n cap, encara en tenim massa; no som castellans; ui, ells tenen tots els drets, home, és clar, i llur idioma, ei, fins es parla a parts de sudamèrica i tot; els francesos, ui, ells són la pera; llur idioma, ei, excels; el nostre, el català, una merdeta, i qui el parla? ningú, ni a València, tu! l’agraïts que els hauríem d’estar, no fotem!

20090330

Tres o quatre notes d’aquests dos darrers foscs dies






El repel·lent franquista Franfisko Cagueras lamentant-se com mala puta a l’Avui que “el xarnec no és considerat llengua pròpia”. What! És que potser els països Catalans són Xarnegàndia?

I hom dient:

–Què és el que no comprenen aquests malparits? Com els ho direm? Una cosa és un ou i una altra un bou. Segurament que confondrien un ou amb un bou. Farien una truita amb un bou. Voldrien agafar per les banyes un ou.

“Volen que a Catalunya parlem castellà!

“Segurament que deuen voler que a castella els castellufes hi parlin CATALÀ!

“N’estic tip de patètics imbècils d’aquesta mena particularment repugnant!"

I hom afegint-hi:

–Per què donar veu a aquest miserable traïdor que només necessita de debò que hom l’afuselli?

“En qualsevol país del món, un traïdor així... o hom el considera boig i no li dóna cap tribuna... o hom l'afusella. I prou.

“A Catalunya - de Perpinyà a Alacant - es parla en català.

“Si els traïdors volen parlar en castellà que se'n vagin a castella.

“Palès.”




88888





A can cuca, i ell, amb molt d’encert, dient d’en Caguerot que quin escàndol que sigui ara tan amic de les bòfiesi com més repressores, més amic.

I hom apuntant:

–No crec pas que sàpiguin ni de llegir!

“Tots aqueixos cagadets ‘autonomistes’ – com ara el ‘gran penedit’ en Caguerot, i tots els altres qui treballen per l’autonomia - l’autonomia, no pas la república, ni la independència, ni la llibertat! – a part que treballen per l’estat franquista que parí aquest patafi, no saben ni llegir:

“Car ‘autonomia’ vol dir fer-se un mateix (auto) les lleis (nomos)...

“I, ja ho veieu, totes les lleis vénen dictades pels lladres castellufes franquistes del merdís.

“Ara, això sí, el Caguerot i els altres mamant tant com poden, i defensant la bòfia assassina qui els defensa la cadira – la cadira foradada... perquè mentre mamen i mamen... puguin anar cagant millor.

“El franquisme, vós!... què altre podia crear que franquistes?

“Ecs!”

I hom reblant:

–Abans es feia dir “khossep juí caguerot i rovira”, més gran penedit com és ell, ara es fa dir “khossefo botiflero”, em sembla... oi?... o quelcom semblant... amb tota la raó.






88888





A cans "estafadors i mentiders" hi tenien el vídeo del Monty Python fotent-se’n de la inquisició castellufa, i se’n reien del cambrer-jutge menjamerda Garfon o Garfòncio, qui es veu, el molt ridícul, que diu que vol perseguir judicialment els simis assassins qui treballaren per al Buix boig.

Quin fart de riure! Malparit covard de merda, qui mai no ha gosat (ni per què hi gosaria si és un d’ells?), mai no ha gosat anar contra cap dels franquistes assassins que té a l’abast!

Els “populare”... els “fofialitah”... tota la púrria lladra castellufa... tot és vernís feixista perquè el franquisme es perpetuï.

Quina diferència entre els Ass-nas que tenien abans i el Sapamerdero que tenen ara...?

Cap! Un es deia “populare” i l’altre es diu “fofialitah”, però ja sabem que són l’un i l’altre: castellufes lladres i assassins que prossegueixen els mateix franquisme de sempre.

Quant al covard Garfòncio dels collons, quin malparit menjamerda de merda! Persegueix judialment tothom qui en realitat no pot tocar – i persegueix sobretot, és clar, els indefensos catalans els quals (aquests sí!) fot a la presó, o ja donaria als assassins de l’exèrcit i les bòfies castellufes perquè els torturessin...! I, en canvi, no duu a justícia cap dels feixistes, cap dels franquistes vells (els nous ni pensar-hi, no hi trobaria prou excusa, el merdós) encara vius, cap dels “mestres” castellufes que torturaven i assassinaven catalanets només perquè als catalanets se’ls “escapava” un mot català...

No; no duu a justícia a cap dels seus, vet ací!

I hom dient:

Funny in a tragic kind of way!

“That the francoist castilian "spanish" (and that so-called “socialist” francoist Garzon is one of their most egregious representatives) pretend to prosecute now other nations' torturers whose alleged tortures and other crimes against humanity happened far from their neighborhood still crammed with murderous fascists, is indeed a tragic joke.

"The francoist castilians (be it under the veneer of the “populare” or under the shallow veneer of the “socialita”) continue indeed to torture and kill and mistreat the Catalonian and the Basque peoples, and impede by all means (especially heavyhanded in the case of the army and the police) the independence of Catalonia and of the Basque Country.

“What a farce! Asspain continues to be purely fascist. Same flag as under the crazy shit fascist general(issimo) franco, same laws, same prohibitions against the Catalonian and Basque languages, same punishments, same tortures, same murders.

“And a few imbeciles in the world still believing the fucking fascist propaganda of spic “democracy”.

“What democracy? “Democracy” only for the castilians, of course!

“And the world even naming the restricted ugly language of the castilians “spanish”... and meanwhile the rich marvelous beautiful Catalonian and Basque languages, what the hell would they be...? Because they can’t be “spanish”, of course! The silly name has already been stolen... and rotten... and corrupted without hope.

What a farce, what a tragic farce!

Makes one bloody puke!




pou

quants de nassos barrigant-hi ni que no fos no gaire :

Etiquetes

Amb la tecnologia de Blogger.