fóssim acollonidets; prou ens escau! els catalans som una merda; per això no tenim dret a cap dret; amb el merda que som, sense tindre’n cap, encara en tenim massa; no som castellans; ui, ells tenen tots els drets, home, és clar, i llur idioma, ei, fins es parla a parts de sudamèrica i tot; els francesos, ui, ells són la pera; llur idioma, ei, excels; el nostre, el català, una merdeta, i qui el parla? ningú, ni a València, tu! l’agraïts que els hauríem d’estar, no fotem!

20090326

Ens ho farem sols, car si hem d'esperar ajudes de fora, malament rai!







Això que segueix comentant els escrits d'un pobre carallot que diu que fa quatre anys que és a Barcelona i encara no se n'ha adonat que no és pas al pudent canfelip. Hi ha gents que no sé com gosen escriure, no veuen que així demostren al món llur molt pregona estupidesa.

Marc Aureli Vallbona said: "You don’t seem to be too bright. Four years in Catalonia and you still fuckingly deluded that you are in asspain...? Where have you got your ears...? Cat ate them...?

Catalonia is not asspain. Catalans are not asspainful. From Perpinyà to Alacant, the country is Catalonia, the language Catalonian.

That there are bunches of francoists alive and "kicking" still (fucking murderers, as if they haven't been kicking the Catalonians enough!), and still intent on exterminating the Catalonians... that's bad enough; we surely don't need people from other countries coming to back them up in their murderous enterprise. And anyway, fascists, show-off fascists, are everywhere... If there is a place with no fascists (as the murderous fascists coming from asspain and called asspainful, or "populare" or "fofialitah"...) please let me know, though, and I think I'll be there in a jiffy (if they want me). I’ve been sick of the damned fascist francoist castilians all my life.

Long live an independent Catalonia. Death to asspain.


88888



Sobre una ordre de la "txeneralitat" del Morcilla dient que als hostals i indrets afins hi hauria si us plau d'haver algun xarnec mig rehabilitat que sapigués potser xampurrejar el català, aquest comentari escandalitzat:


"Collons, malparits, tot a l’inrevés! Una sola persona que entengui la llengua de la nació! A quin país vivim on els estrangers, els ocupants i els invasors tenen més veu que no nosaltres!

No, home, no!

A CATALÒNIA NOMÉS EN CATALÀ, SEMPRE! No siguem traïdors! No parlem mai en franquista!"



88888



A un article on es parlava de l'Obama "permetent" que els científics poguessin treballar amb "cèl·lules-mare", la gran cosa, al contrari d'aquell boig maligne que els americans teníem abans...



"Torna el seny a Amèrica. Allò que hi havia abans era un mona religiosa. [És veritat que l'imbècil que hi havia abans a la casa blanca era un simi assassí. D'ençà d'aquell maligne pallasso, el Reagan, no hem aixecat el cap (altrament que un cap d'estruç totalment tetanitzat).]


La religió és per a les mones.


Visca la llibertat, visca la humanitat, visca la catalanitat!"









pou

quants de nassos barrigant-hi ni que no fos no gaire :

Etiquetes

Amb la tecnologia de Blogger.