fóssim acollonidets; prou ens escau! els catalans som una merda; per això no tenim dret a cap dret; amb el merda que som, sense tindre’n cap, encara en tenim massa; no som castellans; ui, ells tenen tots els drets, home, és clar, i llur idioma, ei, fins es parla a parts de sudamèrica i tot; els francesos, ui, ells són la pera; llur idioma, ei, excels; el nostre, el català, una merdeta, i qui el parla? ningú, ni a València, tu! l’agraïts que els hauríem d’estar, no fotem!

20090325

mort als "espanyols"






····trobo divertit poder escriure mort als "espanyols", car les cometes ho diuen tot. Si dèieu mort als espanyols (sense cometes), algú (algun feixista armat i neuròtic) podria prendre-s'ho de debò "malament", potser s'imaginava que éreu plens d'idees assassines. Ara, amb les cometes, és palès que qui ho diu no creu en l'invent ridícul dels castellans: allò d'anomenar amb un mateix insult gent que no tenen absolutament res a veure entre ells i amuntegar-los sense seny en una sola apel·lació que com dic no pot voler dir res - (a part del fet que com dic és un greu insult, car la manera com els castellans veuen el concepte "espanyol" és totalment nociva per a tothom altri que no és castellà).

Espanyol és un terme geogràfic i prou. Ara, de la manera com ho fan emprar pel món els avariciosos castellans, "espanyol" és una ficció carrinclonota i alhora molt perillosa: quelcom que mai no ha existit altre que com excusa per a l'anorreament de certes nacions que han caigudes sota la mania feixista (agressiva, armada, nacionalista) dels castellans. Per això quan algú crida mort als "espanyols" és evident que diu mort a la falòrnia, ço que és sa d'allò pus.





88888



····l'altre dimarts, a migdia, guaitava desvagat a la televisió el partit de copa d'Europa que hi feien, el Juventus-Chelsea; m'hi havia quedat pel fet que el partit costava de decidir. Aquests partits indecisos són els més divertits de veure, és clar.

Tant se val, sigui com sigui, el partit s'acabà i tot seguit presentaren el resum d'un altre partit coetani, o simultani. El Liverpool-royal shit. No guaito mai la reial merda del Merdís. Però d'esquitllentes, i sobretot perquè els "scouse" els havien ataconats amb cinc o sis o set gols, vaig fotre-hi un o dos cops d'ulls. Allò que em va sobtar fou que els merdilenys portessin a la samarreta la bandera franquista! Inconcebible! Quin escàndol! Com gosen a anar així pel món!

Quina gent més poca-vergonya! Vaig pensar: és que no tenen bandera, els castellans?! No en deuen tenir si porten la franquista! Ara, per què triar la franquista! Per què triar els símbols del franquisme?

Segurament, em vaig contestar, per què el franquisme és la ideologia perfecta per a la ficció d'"espanya" i "espanyols" que els castellans conreen per tal d'anihilar els veïns i poder-se'n apropiar els béns. No hi ha altra resposta.



88888



Són esgarrifosos, aquella gent. Deu ser per això que quan sento parlar en franquista m'esgarrifo tot. Ho veig tot connectat: el franquisme i la dèria de l'anorreament dels Catalans. L'anorreament dels Catalans em toca de massa a prop, és clar. Vol dir que tots els meus avantpassats i llurs il·lusions i ànsies d'ésser seran esborrats per sempre més. Que semblarà que mai no hàgim existit. Que tot el que férem fou no-res. Que no ens mereixíem cap respecte. És un cop agressiu tan fort que quan veus un d'aquells pseudocatalans tan traïdors, és a dir, que no veuen la independència com el bé cabdal a obtenir com més enjorn millor, et poses tan nerviós que te n'has d'anar. No voldries fer continent d'escanyar-los... No comprens com poden ser tan mesells ni tindre un odi propi tan elevat... T'agafen ganes de trametre'ls a puntades al cul a castella, la pàtria franquista que tant enyoren. En fi...

No sé per què m'alçuro així... Així no arreglarem pas res... El que cal és... perseverància en la fidelitat a les arrels. (Hum, quelcom així... si fa no fa...)






3 comentaris:

Hèrcules d'Alacant ha dit...

Molt bona, però em dius com pots veure "al migdia" un partit que fan quan ja és fosc?

Croydon Rumax Hercunt ha dit...

No us pensareu pas, amic Hèrcules, que tots els catalans del món visquéssim prop vostre.

No tots els catalans som a Alacant, no!

“Hi ha més catalans encara”, que deia aquell, amb tota la raó.

“I hi ha més catalans en d’altres llocs, també”, afegiré.

Som molts més dels qui ens volen de dolent volen ni diuen.

Som així mateix als antípodes, som a la Xina, som al Brasil. Segurament l’indret on visc els partits que vós veieu a quarts de vuit o de nou del vespre els fan si fa no fa al migdia, eh?

Hèrcules d'Alacant ha dit...

Tuixé!

pou

quants de nassos barrigant-hi ni que no fos no gaire :

Etiquetes

Amb la tecnologia de Blogger.