fóssim acollonidets; prou ens escau! els catalans som una merda; per això no tenim dret a cap dret; amb el merda que som, sense tindre’n cap, encara en tenim massa; no som castellans; ui, ells tenen tots els drets, home, és clar, i llur idioma, ei, fins es parla a parts de sudamèrica i tot; els francesos, ui, ells són la pera; llur idioma, ei, excels; el nostre, el català, una merdeta, i qui el parla? ningú, ni a València, tu! l’agraïts que els hauríem d’estar, no fotem!

20090301

coses irrisòries d'avui









...avui he trobades irrisòries dues o tres coses que he comentades (sabent que tot això és no res) en tres o quatre ràpids indrets (dic"ràpids" volent dir el ràpid que hi passava, hà!).




Els traïdorets del bloc "balemfiano" (això de "balemfiano" fa riure molt i és perfectament acurat: defineix el provincialistes provincians que consideren "balèmfia" i el "balemfià" com quelcom nat espontàniament qui sap de quin podrimener - qualsevol bestiesa - sempre que no sigui "Català". És tan irrisori que no val la pena capficar-s'hi.)




Allò del bloc "balemfiano" (hi afegeixen el "no" sempre negador - el "no" nega el "balemfià" de l'inici - hi afegeixen el no dels obscurantistes castellans, dic, perquè així es pensen, il·lusos, endur-se a llur costat algun dels enverinats pel franquisme, però, és clar, tots llurs esforços són debades. Car per què els franquistes anirien de banda amb uns franquistes "vergonyants" com els del bloc si ja tenen doncs franquistes declarats i desvergonyits com els "socialitah" i els "populareh"?)




Un altre motiu de rialles amargues davant el grotesc de la situació: les eleccions als dominis colonials castelladres: euskadi petit, i galícia desportugalitzida. Anava dient: qui és tan col·laboracionista d'anar a votar en unes eleccions sempre intervingudes pels lladres castellans? Llegia l'altre dia Max Weber i ja ho deia l'any 1918: "a "spanien" hi ha dos grans partits (de castelladres) que, d'una manera preestablerta i tramposa, prenen torns a guanyar unes "eleccions" (se'n fot en Weber posant eleccions entre comentes, car, és clar, si estan trucades, com poden ésser eleccions de debò?) fabricades des de el mateix govern (!), i això només com a pretext per a anar repartint càrrecs entre llurs quadres."



A "spanien" (és a dir, a canfelip) tot és trampa perquè els lladres del Merdís es vagin repartint els diners de les colònies. Per això és tan ridícul quan els habitants de les colònies (alguns, els més desgraciats i ignorants) surten a votar, i així doncs col·laboren en la trampa que els fan els castelladres.



Una altra cosa que fa riure: el barça. Es pensaven que els franquistes que manen a canfelip els deixarien humiliar-los, i quina trompada s'han fotut! El barça per a mi ha perdut tot el respecte. Quan hi havien manant-hi aquells botiflers declarats de nyunyes i aquell mòmia dels hotels, ah, sí, el gaspatxo, hom es creia que el fet que el barça continués jugant a la lliga dels franquistes era culpa dels usurpadors traïdors que ocupaven els càrrecs dalt de tot. Però va arribar el com se'n diu el d'ara (m'ha volat el nom del cap), el d'ara pretenia que era "catalanista", és a dir, home normal a Catalunya (car si un català no és catalanista, què collons és?), però hem vist que era un botifler més, pagat pels castelladres. No es cansa de fer propaganda a favor de canfelip pertot el món. El barça ha perduda tota la credibilitat. Mentre jugui a la lliga dels feixistes, se'n pot anar a fer la mà. Quan jugui en una lliga Catalana, com els holandesos juguen a una lliga holandesa i els escocesos a una escocesa, ja en parlarem. El barça pertany a la lliga Catalana, amb l'Hèrcules, el Mallorca, el València, el Vila-re, el Sabadell, el Perpinyà, etc. i pertany a la lliga Europea, amb el Màntxester, el Bayern, l'Ajax, l'Inter, etc.



Si això no, fora.




Això he dit avui, i quelcom més que ara també m'ha volat del cap. Tant se val.





pou

quants de nassos barrigant-hi ni que no fos no gaire :

Etiquetes

Amb la tecnologia de Blogger.