fóssim acollonidets; prou ens escau! els catalans som una merda; per això no tenim dret a cap dret; amb el merda que som, sense tindre’n cap, encara en tenim massa; no som castellans; ui, ells tenen tots els drets, home, és clar, i llur idioma, ei, fins es parla a parts de sudamèrica i tot; els francesos, ui, ells són la pera; llur idioma, ei, excels; el nostre, el català, una merdeta, i qui el parla? ningú, ni a València, tu! l’agraïts que els hauríem d’estar, no fotem!

20090227

L'home de seny Henry, jugador del Barça. Un homme bon, un homme intelligent!





He vist a un indret que en diuen avui.cat que els castellufes de sempre han començat a insultar aquell magnífic senyor Thierry Henry. El senyor Thierry ha vist que a Catalònia no es parla entre la gent autòctona aquell algaraví fastigós que en diuen castellà, que parlem en Català, ha vist que els Catalans són gent oberta i generosa, que donen a cascú el seu, i ho comparat amb els avariciosos mesquins castellans que volen que tothom faci com ells, que tothom sigui tan miserable com ells.




I pel fet que el senyor Henry és intel·ligent, ho ha dit.




Ha vist que els avariciosos castellans volen que a Catalònia, de Perpinyà a Alacant hom els entengui i àdhuc volen imposar llur pobra mesquina malsonant xerrameca. És clar, el que haurien de fer els castellufes és justament el contrari. Si volen que "asspain" sigui un estat on tothom hi càpigue, haurien de fer obligatori el Català a llur capital que em sembla que en diuen Merdís o quelcom així, un cau de franquistes.




Fa fàstic de veure els castellufes envaint els mitjans Catalans. Cal demanar-se si al Merdís no tenen diaris on abocar llur fel i llur ignorància que han d'envair els mitjans Catalans.




No viurem en pau fins que a allò no hi caigui qualque meteorit o cometa que ens els esborri del mapa.




Això és el que desitja vivament cada Català com cal.









pou

quants de nassos barrigant-hi ni que no fos no gaire :

Etiquetes

Amb la tecnologia de Blogger.