fóssim acollonidets; prou ens escau! els catalans som una merda; per això no tenim dret a cap dret; amb el merda que som, sense tindre’n cap, encara en tenim massa; no som castellans; ui, ells tenen tots els drets, home, és clar, i llur idioma, ei, fins es parla a parts de sudamèrica i tot; els francesos, ui, ells són la pera; llur idioma, ei, excels; el nostre, el català, una merdeta, i qui el parla? ningú, ni a València, tu! l’agraïts que els hauríem d’estar, no fotem!

20110121

Catalònia serà atea o no serà



Com tot sa català, dic que Catalònia (de Perpinyà fins passat Alacant, ja ho sabeu) ha d'ésser atea o malament rai.

Car com demostren aquells malparits bisbes dels cretins avui mateix, demanant (pitjor, exigint) que els lleidatans i els altres catalònics lliurem l'art català als lladres de ponent, això d'ésser cretí és ésser feixista. Feixista maleït qui només duu pena i malaltia al cervell dels catalans com cal. Només cal veure les velles podrides i els traïdors burgesos putrefactes qui els fan costat.

Heu conegut mai un enfaldillat qui no sigui feixista, és a dir, castelladrista?

Doncs amb això en tindreu prou.


Maleïda colla d'enllordaires. Per a quan una altra revolució que els peli tots?





Els cretins lladres i assassins com el datpelcul del bon dibuix de dalt.


Així un diluvi de merda els ofegui sencers. Com les sanguinàries allaus merdoses de falòrnies que han anades vomitant tots
aqueixos anys que hom, carallot, els ha perdonada la puta vida, així doncs també tant de bo la mateixa allau es girés contra ells.

Prou!

Ja en tenim prou, d'aquesta color de merda dels bisbes venuts a l'enemic!





pou

quants de nassos barrigant-hi ni que no fos no gaire :

Etiquetes

Amb la tecnologia de Blogger.