fóssim acollonidets; prou ens escau! els catalans som una merda; per això no tenim dret a cap dret; amb el merda que som, sense tindre’n cap, encara en tenim massa; no som castellans; ui, ells tenen tots els drets, home, és clar, i llur idioma, ei, fins es parla a parts de sudamèrica i tot; els francesos, ui, ells són la pera; llur idioma, ei, excels; el nostre, el català, una merdeta, i qui el parla? ningú, ni a València, tu! l’agraïts que els hauríem d’estar, no fotem!

20090911

Cap Català no ha mai de perdre de vista l'objectiu: la INDEPENDÈNCIA




Vinguem d'on vinguem, fóssim on fóssim, tots els Catalans dels Països Catalans, és a dir, de Catalònia - d'Alacant a Perpinyà; de Tamarit a Maó; d'Andorra a l'Alguer - si som de debò Catalans, sabem quin és el nostre objectiu: la LLIBERTAT, la INDEPENDÈNCIA.



No podem viure amb aquella púrria xarnega i castelladra de ponent: enemics qui ens han fet sempre tot el mal que han pogut, i encara continuen fent-nos-el, fins al punt que ens voldrien extingits.



No! Cal tindre'ls com més lluny millor.



Els Catalans acceptem els forasters qui vénen amb afany d'integrar-se'ns, però rebutgem amb totes les nostre magnífiques forces aquells assassins franquistes qui ens volen anihilar, púrria castelladra molt avariciosa qui tot ho vol absorbir en la merda del seu canfelip molt repugnant.









D'ençà de sempre, els Catalans no hem volgut saber re dels maleïts salvatges "epanoles" (tothom sap que el terme "epanoles" fou robat pels avariciosos castelladres als altres pobles peninsular i ara és un nom podrit fins al pinyol) - això tothom al món qui no fos un pobre desgraciat sense cervell ho ha sempre comprès perfectament.







Els Catalans servem ben alta sempre la senyera amb l'estel de la LLIBERTAT, de la INDEPENDÈNCIA i de la UNITAT DE TOTS ELS CATALANS.





Els CATALANS cantem en Català i mai en el maleït xarnec: algaraví d'ignorant bavós.





Que aquest sigui el darrer Onze de Setembre que celebrem en recordança de tots els caiguts per la INDEPENDÈNCIA dels Països Catalans.



Que l'any vinent celebréssim com a festa nostra el del jorn on fórem alliberats de les urpes dels castelladres, ço és, el jorn gloriós de la nostra Independència com a poble del món.




Som una de les nacions més fermes mai parides aumon!



Visca la llibertat!

pou

quants de nassos barrigant-hi ni que no fos no gaire :

Etiquetes

Amb la tecnologia de Blogger.