fóssim acollonidets; prou ens escau! els catalans som una merda; per això no tenim dret a cap dret; amb el merda que som, sense tindre’n cap, encara en tenim massa; no som castellans; ui, ells tenen tots els drets, home, és clar, i llur idioma, ei, fins es parla a parts de sudamèrica i tot; els francesos, ui, ells són la pera; llur idioma, ei, excels; el nostre, el català, una merdeta, i qui el parla? ningú, ni a València, tu! l’agraïts que els hauríem d’estar, no fotem!

20101028

Que es morin els invasors




Que es morin els invasors



El terrorisme castelladre no té aturador.

El castelladre és el lladre viciós qui se't fot a casa per la força, assassinant-te part de la família, prenent-t'ho tot, i llavors, per a més escarn, t'exigeix "igualtat".

Tret que tothom coneix la "igualtat" que volen els lladres criminals. Són com els porcs franquistes del "Mas dels Animals" que escrigué n'Orwell - bon coneixedor de la feixista invasió castelladra de tota Catalònia. Un de llurs manaments és: Igualtat per a tots, tret que nosaltres som més "iguals".

No veig pas que tots els castelladres qui volen igualtat per als lladres qui se'ns han ficat a casa, vulguin la mateixa "igualtat" a casa llur.

No he vist mai enlloc cap repugnant castelladre ni cap vil infiltrat d'aqueixos qui volen "igualtat" a casa nostra - volent dir que llur invasió i violència els donen tots els drets que només ens haurien de pertocar a nosaltres (a casa nostra) - no he vist mai que demanin la mateixa "igualtat" a casa llur.


A Castellàdria o a "Epanah" (que en diuen ells - lladres de noms com lladres de cases i de coses), no volen (ni pensaments!) la mateixa "igualtat" - que la nostra llengua, el nostre dret, els nostres costums, la nostra vida... tinguin exactament la mateixa vàlua que tenen llur llengua, dret, costums, vida.

Molt demanar igualtat a ca d'altri, i a casa d'ells t'has de plegar com un esclau.

Maleïts repulsius. Així es morissin tots!

Només anihilant els castelladres abans no ens anihilin ells, sobreviurem.

pou

quants de nassos barrigant-hi ni que no fos no gaire :

Etiquetes

Amb la tecnologia de Blogger.