fóssim acollonidets; prou ens escau! els catalans som una merda; per això no tenim dret a cap dret; amb el merda que som, sense tindre’n cap, encara en tenim massa; no som castellans; ui, ells tenen tots els drets, home, és clar, i llur idioma, ei, fins es parla a parts de sudamèrica i tot; els francesos, ui, ells són la pera; llur idioma, ei, excels; el nostre, el català, una merdeta, i qui el parla? ningú, ni a València, tu! l’agraïts que els hauríem d’estar, no fotem!

20100728

Hi ha 55 malparits invasors al parlament a favor de la inquisició castelladra!









Hi ha cinquanta-cinc fillsdeputa repugnants al parlament de Catalunya - Catalunya és la part central de Catalònia. Aquests repulsius datspelcul (amb el foraster podrit Morcilla davant) creuen que torturar animals davant un públic covard i pudent el qual, damunt, parla en castelladre, és quelcom defensable!



Aquests cinquanta-cinc malparits de merda haurien anat també contra l'abolició de la maleïda inquisició castelladra merdanyola - un altre dels grans invents merdanyols, com les corregudes de braus. (Merdanyols impresentables, si no haguessin existit mai la humanitat hi guanyava un món!)



No sé com aquests 55 infames cagallons (cagallons amb forma si fa no fa humana) esperen ara ésser mai més votats per gent amb cara i ulls!




No solament haurien de perdre llur escó. Pel fet que s'han declarats públicament a favor de la tortura, haurien d'ésser empresonats com a malalts perillosos, i llavors confiaríem que algú (algú d'entre ells mateixos) els torturés a dins. Confiaríem que s'hi s'entretorturessin i al capdavall no en sortís cap de viu - morts els cinquanta-cinc en acabat de patir turments sense fi. Aquest destí llur només fóra cosa de justícia.




Car què altre és mereixen, vomitius bocins de femta presumint d'humà?





1 comentari:

Quintí i Prou ha dit...

És bo d'anar comprenent les coses, oi?

Per exemple, us n'heu adonat que els socialistes voten covardament a favor de la tortura (tret de 3 els quals s'han degut haver equivocat de "gang"), i el canvi els comunistes (i verds! verds: un altre bon punt per a ells!) han votat ensems contra la lletja salvatjada dels retardats mentals i sanguinaris representats per la infame bandera de la monàrquica gallina?

Amb diferències així és com hom sap després on adreçar la ment! I el vot!

Els comunistes (i verds) tenen la cara i les mans molt més netes de sang que no pas els empastifats socialistes, els quals sempre hi han estat només per a fer de paravent malpintat o de mala consciència passatgera (és a dir, doncs, per a servir de còmplice mig amagat) als assassins de dreta.

Sempre els socialistes han anat de coll amb els franquistes. I aquest de votar a favor de la tortura i la salvatjada fastigosa ha estat només el darrer exemple.

pou

quants de nassos barrigant-hi ni que no fos no gaire :

Etiquetes

Amb la tecnologia de Blogger.